Shitje dhe blerje me përfitim maksimal

Shportë

Shporta juaj është bosh

Kthehu te dyqani

Shisni me ne

19000 klient kanë zgjedhur tashmë Shtepine e Oferatve për të shitur artikujt e tyre ende në gjendje të shkëlqyer, edhe ju mund të filloni tani!

Zgjidhni

Zgjidhni në shtëpi atë që dëshironi të shisni. Dyqanet e Shtepise se ofertave shfaqin në web atë që është krejtësisht e pastër dhe funksionale.

Shkoni në dyqan

Shkoni në dyqanin e Shtepise se ofertave qe keni më afër jush. Çdo dyqan ka furnizime me artikuj, kontrolloni informacionin e nevojshëm në faqen e internetit të dyqanit. Nëse keni mobilje të mëdha për të shitur, mund të kërkoni një vlerësim fillestar falas, dyqane ofrojnë gjithashtu transportin falas brenda Tiranes.

Ekspozita dhe shitje

Ekspozita do të ketë një kohëzgjatje prej 3 muaj, gjate kesaj kohe artikujt ne raste mos shitje kane skonto te detyruar prej 25% ne fund te muajit te dyte. Klienti likujdohet me 50% te vleres se shitjes

E drejta e tërheqjes

Produktet mbeten tuajat derisa të blihen. Ju keni mundësinë të ktheheni për t’i marrë ato sa herë që dëshironi me metodat e përcaktuara në kontraten e shitjes.

Informohuni per shitjet

Kontaktoni me dyqanin per tu informuar per shitjen e artikujve. Pas 48 oreve nga shitja, mund të shkoni në dyqan për të marrë likujdimin.